Sejur Bali - Puri Saron Hotel Seminyak, cu plecare din Bucuresti

Hotelul Puri Saron Seminyak se află in Seminyak, Bali. La mică distanță pe jos de plaja Seminyak, hotelul are un spa, o piscină in aer liber spectaculoasă și unități de cazare complet dotate. De asemenea, proprietatea oferă acces gratuit la WiFi in zonele publice și in toate camerele.

Hotelul Puri Saron Seminyak este situat la doar 25 de minute cu mașina de Aeroportul Internațional Ngurah Rai. La mică distanță cu mașina se găsesc locuri turistice populare, precum restaurantul Ku De Ta și plaja Legian.

Cu balcon privat cu vedere la grădina amenajată a hotelului, camerele sunt aerisite, luminoase și decorate elegant. Băile sunt luxoase și prevăzute cu cadă și uscător de păr, pentru confortul oaspeților.

Puteți lua masa la restaurantul Mawar Saron al Hotelului Puri Saron Seminyak, care servește mancăruri internaționale și indoneziene. Se furnizează și room service.

Puteți să faceți o baie reconfortantă in piscina cu vedere la nisipul auriu ale plajei Seminyak sau să vă plimbați prin grădina hotelului. Personalul amabil de la biroul de turism poate să vă ofere informații despre atracții sau asistență pentru organizarea unor excursii de o zi.

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din Cluj Napoca catre Puri Saron Hotel Seminyak, Bali, Indonesia

Verifica tarife si disponibilitate