Skipass inclus!
Walchsee - Un concediu unic!

La o altitudine de 658 m se află localitatea Walchsee, chiar la malul lacului cu acelaşi nume. Localitatea răsfăţată de soare este la poalele Zahmen Kaisers. Pentru drumeţii şi schi fond puteţi porni la tururi prelungite de la Walchsee, pe lacul îngheţat puteţi face Ice Stock (sport asemănător curling) sau patina, iar pentru schiori instalaţiile sunt la doar câteva minute depărtare de pârtiile domeniului schiabil Hochkössen, cu legături cu skibus-ul pentru Unterberghorn. Iubitorii de aventură pot face drumeţii lungi pe zăpada adâncă, iar pe copii îî aşteaptă cu drag derdeluşul local.

Après-Ski veţi găsi în special în Walchsee şi Kössen. În „Londoner“ în Kössen, şi „Rosseeo“ în Walchsee şi multe alte localuri vă aşteaptă tot ce face Après-Ski-ul - la preţuri prietenoase! Încercaţi gastronomia regională, cum ar fi "Kaiserschmarrn", "Forelle" tipică Kössen sau "Ripperln vom Zicklein". O altă atracţie din Kaiserwinkl o constituie şi în 2020 al 19-lea concurs internaţional Kaiserwinkl Alpin-Ballooning. În perioada 25.01 - 01.02.2020 pe lângă competiţii aveţi ocazia să vedeţi chiar şi profesionişti adevăraţi în dirijarea baloanelor cu aer în timp ce vă delectaţi cu un pahar de vin fiert. Iar cei care şi-au dorit dintotdeauna să facă o plimbare cu balonul acum au ocazia (cu înregistrare prealabilă). O dată pe săptămână distracţia pe pârtii se prelungeşte până seara târziu. Pe pasionaţii de săniuş îi aşteaptă nu mai puţin de 3 derdeluşuri în Walchsee - cine vrea se poate da deja în domeniu la Wilden Kaiser pe o pârtie de săniuş de 3 km lungime. La workshops în Schwendt puteţi coborî muntele pe Snow Bike. În jur de 80 km km de drumeţii de iarnă vă invită în regiunea Kaiserwinkl să exploraţi împrejurimile. Cine preferă, poate să-şi lege rachetele de zăpadă şi să pornească şi în afara traseelor. Pe patinoarul din piaţa centrală din Kössen este loc şi pentru curling şi pentru patinaj. Şi în Walchsee găsiţi un patinoar, deschis zilnic în sezomul de iarnă.

Domeniul schiabil Hochkössen este pe muntele "local" al Kössen şi vă aşteaptă cu 12 instalaţii pe cablu şi 22 km de pârtii. Din Walchsee sunt cca. 9 km până în localitate. Domeniu primitor pentru familii, cu multă varietate urcă până la 1690 m altitudine şi este datorită situării geografice o zonă foarte sigură în ceea ce priveşte zăpada, unde se poate schia din mijlocul lui decembrie până la începutul lui aprilie. În plus sunt disponibile şi instalaţii de producere artificială a zăpezii. De aici pornesc cabine moderne de 6 persoane, până la Bärenhütte iar în timp ce începătorii se distrează pe platou, pe cei cu mai multă experienţă îi aşteaptă o coborâre de vale care are un grad de dificultate ridicat şi este astfel o adevărată delicatesă. Zone de zăpadă adâncă, de asemenea cu zăpadă sigură, veţi găsi la Unterberg şi coborârea de vale.

Pârtiile schi fond din Kaiserwinkl se bucură de o mare popularitate şi pe bună dreptate a fost distins cu sigiliul de calitate! O reţea de 240,5 km (121 stil clasic şi 119,5 stil skating), unde fiecare găseşte ceva pe placul lui. Cea mai lungă şi în acelaşi timp cea mai complexă este pârtia Kaiserwinkl. Acest circuit de 23 km lungime leagă Kössen, Walchsee şi Schwendt. Pârtiile care trec prin Schwendt şi Walchsee sunt în jur de 2 respectiv 3 km. Pârtia din Kössen oferă 5,5 respectiv 9 km de pârtii de nivel mediu pentru cei care au deja experienţă de schi fond. Alte pârtii deosebite sunt Griesenau bei Schwendt, Seeloipe şi Walchsee (8 km) sau pârtia Miesberg (cca. 13 km). În Walchsee şi în împrejurimi îi aşteaptă 70 km de pârtii variate de schi fond pe iubitorii sporturilor de iarnă schi nordic. Punctul culminant absolut al sezonului de schi fond este anula în februarie (07. şi 08.2015) ţinută în "Koasalauf" (tirolez: Kaiserlauf): la această competiţie participă anula 2000 de schiori fond! Reţeaua de pârtii de schi fond a regiunii Kaiserwinkl a fost distinsă cu sigiliul de calitate.

vezi mai multe

Sejururi din DE ORIUNDE catre Club de vacanţă Bellevue, Kaiserwinkl, Austria

Verifica tarife si disponibilitate