Ustravel Agency

Adresa: Bulevardul 21 Decembrie 1989, nr. 46-48, Cluj-Napoca, Romania, 400094
Nr. Reg. Com.: J35/2064/2021
CUI: 44314390

Cont Lei: RO70BTRLRONCRT0CE3306901
Cont Euro: RO17BTRLEURCRT0CE3306901
Cont USD: RO29BTRLUSDCRT0CE3306901
Banca: Banca Transilvania

Tel.:+40 773 744 388
E-mail: rezervari@ustravelagency.ro


Cine suntem

Istoria noastra incepe in anul 2005 la Timisoara cand a fost fondata compania Ustravel avand ca obiect de activitate principal programe de mobilitate pentru tineri si studenti.

De-a lungul ultimilor 17 ani am oferit programe de mobilitate la peste 20.000 de tineri si studenti in locatii turisice cunoscute.

Astfel ca, in urma cererilor repetate din partea voastra am decis sa extindem partea de "Travel", o extindere "naturala" pentru o companie cu experienta in acest domeniu in ultimii 17 ani. Ca urmare, am lansat USTravel Agency, divizia dedicata exclusiv VACANTELOR.

Echipa Ustravel Agency este formată din oameni motivați și pregătiți (prin training-uri interne sau externe de specializare și comunicare) la standarde înalte pentru satisfacția clientului, consumator al produselor noastre de turism.

De-a lungul anilor, am acumulat experiență și am evoluat, oferind clienților noștri din Timisoara dar și din restul României, cea mai bună consultanță de turism posibilă.

Ce facem

Găsiți toate serviciile de turism de care aveți nevoie! Indiferent că doriți un zbor cu avionul, un city break sau un pachet charter, suntem aici să vă ghidăm și să vă găsim cele mai bune oferte din zecile de mii disponibile.

Avem peste 45 de furnizori și parteneri (inclusiv cele mai mari GDS-uri de cazare și bilete de avion) cu care lucrăm în fiecare zi, permițându-ne astfel să avem acces la toată oferta de servicii globală. Astfel, noi triem prin toate ofertele, alegem și personalizăm destinația și ți-o prezentăm.

Totodată, prin website-ul nostru, ți-am pus la dispoziție tehnologia ca să poți căuta și singur, la orice oră, ce destinații și servicii dorești.

Cum facem

Am investit în tehnologie, pentru a vă putea oferi soluții moderne de travel online, pentru a te informa despre sau pentru a cumpăra (online cu cardul) ofertele de Early Booking, Last Minute sau servicii de Zboruri, Cazare și City Break, oricând doriți, în timp real.

Însă, dincolo de tehnologia modernă, considerăm că personalul nostru aduce un aport fantastic oricărui călător, consultându-vă și oferindu-vă cele mai bune soluții și alternative, în funcție de experiențele anterioare și informațiile agenției din anul curent, sau anii trecuți.

Certificat de inregistrare
Licenta de Turism